Loppemarked

Rishøj IF

Køge Nord

Årets loppemarked fandt sted lørdag d. 15/6 og søndag d. 16/6 2018. Konceptet fra sidste år blev gentaget således, at Rishøj og Skensved Idrætsforeninger solgte de indsamlede effekter fra scenen og den bagerste del af hallen. Resten af hallen blev udlejet til private aktører i form af stadepladser.

Næste års loppemarked finder sted lørdag d. 31/10 og søndag d. 1/11 2020 og vil følge samme koncept som de senere år. Nærmere følger.

GODE effekter til Rishøjhallens Loppemarked 2020. Er der møbler, glas, bøger, nips, malerier og/eller køkkengrej, der er for gode til STORSKRALD. Ring på telefon 30 30 06 31 eller send mail til: piabt@privat.dk og vi afhenter så hurtigt, det kan lade sig gøre. Overskuddet fra loppemarkedet går til de unges idræt  i Skensved Idrætsforening og  Rishøj Idrætsforening.

Hårde hvidevarer, biler, dæk, EDB udstyr, analog fjernsyn samt gulvtæpper og visse beskadigede varer afhæntes ikke.

Loppeudvalget