Loppemarked

Rishøj IF

Køge Nord

Årets loppemarked fandt sted lørdag d. 16/6 og søndag d. 17/6 2018. Konceptet var ændret i forhold til tidligere år, idet Rishøj og Skensved Idrætsforeninger i stedet for at stå for hele loppemarkedet havde valgt at sæge de indsamlede effekter fra scenen og den bagerste del af hallen. Resten af hallen blev udlejet til private aktører i form af stadepladser.

Næste års loppemarked finder sted lørdag d. 15/6 og søndag d. 16/6 2019 og vil følge samme koncept som for 2018, se plakaten nedenfor.

GODE effekter til Rishøjhallens Loppemarked 2018. Er der møbler, glas, bøger, nips, malerier og/eller køkkengrej, der er for gode til STORSKRALD. Ring på telefon 21 82 91 14 eller send mail til: piabt@privat.dk og vi afhenter så hurtigt, det kan lade sig gøre. Overskuddet fra loppemarkedet går til de unges idræt  i Skensved Idrætsforening og  Rishøj Idrætsforening.

Hårde hvidevarer, biler, dæk, EDB udstyr, analog fjernsyn samt gulvtæpper og visse beskadigede varer afhæntes ikke.

Loppeudvalget